vergelijk-feestlocaties.nl

Online de locatie vergelijker

Nieuws

Twee feestlocaties om te overwegen voor jouw evenement

Het is dan misschien een beetje lastig met de huidige maatregelen, maar toch is het goed om weer vooruit te kijken naar het moment wanneer er weer grote evenementen mogen worden georganiseerd in ons land. Door de Corona crisis en alles wat erbij komt kijken is dit namelijk iets wat door veel mensen niet op de eerste prioriteit wordt gesteld. Dat is begrijpelijk, maar toch niet volstrekt onnodig! Je kunt namelijk gemakkelijk evenementen organiseren met anderhalve meter afstand, mits je een mooie locatie kan huren. Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan snel dit blog!

Een mooie feestlocatie voor een trouwerij

Wanneer je een locatie moet vinden die anderhalve meter proof is, wil je natuurlijk een plek vinden die past bij het echtpaar. Dit kan nog wel eens een lastige opgave zijn. Een goed punt van aandacht is dan ook de ligging.

Op het moment dat je een locatie vind in het midden van de stad, is er niet bepaald veel ruimte om veel gasten uit te nodigen. Bij trouwerijen is het echter vaak wel zo dat er veel trouwerijen zijn! Daarom kan een locatie op het platteland hier een mooie uitkomst bieden. Hier beschik je over veel ruimte zodat alle gasten terecht kunnen. Je wilt natuurlijk ook dat er plek is voor een mobiele bar huren!

De perfecte locatie voor een werk borrel

Als je spreekt over het organiseren van een borrel voor collega’s is dit wel een makkelijkere taak. Tenminste, wanneer je in het MKB werkt. Wanneer je een borrel moet organiseren voor een grotere groep collega’s zal je toch weer richting het platteland moeten trekken om die anderhalve meter te waarborgen. Gelukkig kan je voor minder collega’s prima terecht in de stad! Er zijn namelijk genoeg evenementen centra in het hartje van Amsterdam, Den Haag of Rotterdam waar je tot 60 mensen kan huisvesten volgens de richtlijnen van het RIVM.

Wat leuk is om te doen tijdens een werk borrel, is een cocktailbar huren! Dit brengt het feest gauw op gang en maakt het makkelijker voor alle werknemers en collega’s om lekker los te worden. Een voordeel hiervan is dat er meer mensen mee gaan naar de kroeg, later op de avond. Mits dat in elk geval weer is toegestaan volgens de overheid.

Hopelijk heb jij iets aan de informatie die te lezen is in dit blog en kan jij binnen no time weer een denderend feest gaan organiseren voor jou en jouw collega’s, geliefden en vrienden. Hou je taai!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén