vergelijk-feestlocaties.nl

Een vrijgezellenfeest voor meiden vinden

Vrijgezellenfeest

Ga je een vrijgezellenfeest organiseren voor een vriendin die gaat trouwen? En zoek je een hilarische activiteit om met een groep meiden te doen? Dan heb je een paar leuke, gênante en memorabele opties. Om de Special Girl een dagje te bezorgen waar later nog veel over nagepraat zal worden. Ben je wel uitgekeken op de standaard opties? Dan hebben hier een paar prachtige en originele ideeën.

Piemels beschilderen


Als je vriendin gaat trouwen, dan kan ze natuurlijk maar het best voorbereid zijn op de huwelijksnacht. Als ze er volgens jullie nog niet voldoende ervaring mee heeft, dan is dit de manier om haar te laten kennismaken met de piemel. Een speciaal getrainde kunstenares laat jullie groep zo creatief mogelijk aan de slag gaan met het mannelijk geslachtsdeel. Dat wil zeggen: een replica daarvan, en elke deelneemster krijgt er één. Die mag je pimpen met verf, glitters en andere prachtige deco en na afloop natuurlijk meenemen om op de schoorsteenmantel te zetten. Als dit de meiden niet aan het lachen brengt, dan weten wij het ook niet meer. Vaak kan je deze hilarische en toch lekker ontspannen activiteit combineren met catering.

Maak je eigen muziekvideo

Hebben jullie altijd al overwogen om met z’n allen een girl band op te richten, maar is het er nooit van gekomen? Dan is een muziekvideo maken de manier om dit onrecht in een klap goed te maken. Een dag lang kruip je in de huid van een meidengroep, waarbij de aanstaande bruid natuurlijk de hoofdrol krijgt. Met een dubieuze garderobe en gouden sieraden ga je playbacken, dansen en zingen in jullie eigen speciale videoclip. Het eindresultaat kan overgedubt worden als jullie zangkwaliteiten toch niet helemaal uit de verf zijn gekomen. Met de videoclip krijg je een blijvend aandenken aan een geweldig uitje.

Sexy tocht

Kan de bruid nog wel een beetje erotische inspiratie gebruiken voor haar huwelijk? Sleur haar mee op tocht langs alle spannende plekjes in Amsterdam. Fotografeer haar achter een rood raam op de Wallen, word creatief met bananen in De Bananenbar en voer ultraspannende opdrachten uit voor de camera. Dit wordt gegarandeerd een vrijgezellenfeest waar jullie nog lang over na zullen praten – maar niet waar je schoonmoeder het kan horen.

Mobiele versie afsluiten